« Листопад 2024 » | ||||||
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
Засноване у 1899 у місті Олесько ... Читати далі » |
Старт подорожі з Левандівки. Будемо шукати способи поєднання «сільських городів і стаєнь» зелених територій з «міськими кухнями в шпаківнях» багатоповерхівок https://www.facebook.com/events/2528327370753158/ ... Читати далі » |
Компостувач органічних відходів – обертовий - 70 літрів. Термін дозрівання компосту – 30 днів (щодня зменшуємо викидання органіки в загальне сміття до 2 кг). ... Читати далі » |
Громадська спілка «Карпатський смак» за підтримки швейцарсько-українського проекту «Розвиток органічного ринку в Україні» та за участі спеціалістів сертифікаційного органу «Органік стандарт» організовує дводенний семінар на тему:
ОГЛЯД ВИМОГ І СТАНДАРТІВ ОРГАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА ТА ПРОЦЕДУРА СЕРТИФІКАЦІЇ. БЕЗПЕЧНА ХАРЧОВА ПРОДУКЦІЯ – ВИМОГИ ЗАКОНДАВСТВА, СТАНДАРТІВ, КЛІЄНТІВ ПРОГРАМА НАВЧАННЯ. Ознайомлення з вимогами до органічної сертифікації. Теоретичні та практичні аспекти. Основи знань про системи контролю безпечності продукції. Місце і час: 19-20 березня 2014 року, м. Івано-Франківськ, Методологія: Тренінг включатиме презентації , дискусії та обговорення. |
5 продуктів, від
яких варто відмовитись, якщо ви піклуєтесь про довкілля Американська природоохоронна організація Клуб "Сьєрра" (The Sierra Club) склала список п’яти продуктів, від вживання яких, насамперед, варто відмовитися екологам. Цей список навряд чи здивує багатьох, але він ст ... Читати далі » |
...
Читати далі »
|
Сніданок — каша вівсяна із вівсяними висівками, насінням льону, горіхами та сухофруктами; йогурт соєвий з ягодами (йогурт можна приготувати вдома із застосуванням закваски); какао з мигдалевим молоком (мигдалеве молоко також можна приготувати вдома).
Другий сніданок — хлібці зернові із смородиновим варенням та горіхами, чай з лимоном та медом. Обід: крем-суп з білих грибів із сухариками; пюре з квасолі із соєвими биточками в томатному соусі та тушкована морква; зелений салат з оливковою олією, бальзамічним оцтом, помідором та кедровими горішками; узвар з суміші сухофруктів. Полуденок — йогурт соєвий із цільнозерновою булочкою, пара шматочків чорного шоколаду, печене яблуко. Вечеря — крупа кіноа з тушкованими грибами, налисники з гречаного та лляного борошна (для цього треба змолоти насіння льону в порошок) із варенням, а також чай з липи, м’яти з медом. Нарешті, перед сном можна випити кефір з мигдального молока (приготув ... Читати далі » |
«Від родини до
родини» на завершення року переглядає події минулого року, є така традиція
робити зупинки і оцінювати діяння. Цього року започатковано долучення міських сімей до споживання якісних натуральних продуктів, котрі виробляють працьовиті господарі. ... Читати далі » |
...
Читати далі »
|
...
Читати далі »
|