Четвер, 25.04.2024, 10:31 
Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Вересень » 23 » 11 правил
08:17
11 правил

11 правил, які не вивчають в школі(від
Білла Гейтса)
Білл Гейтс , виступаючи перед старшокласниками , назвав 11 правил , які підлітки , на його думку , ніколи не дізналися б у стінах школи. Він підкреслив , що щоденне навчання оптимізму і політкоректності формує покоління далеке від реальності , а це неминуче призводить до невдач у дорослому світі .

правило 1
Життя несправедливе - звикайте до цього!

правило 2
Вашому оточенню наплювати на вашу самооцінку. Життя буде вимагати від Вас закінчити справу ДО того, як Ви відчуєте себе впевнено.

правило 3
Ви не отримуватиме 60 000 $/рік одразу після школи. Ви не станете віце-президентом компанії з супутниковим телефоном в машині, перш ніж Ви заробите на це.

правило 4
Ви вважаєте , що вчитель занадто вимогливий ? Почекайте, коли станете керівником Ви.

правило 5
Подавати гамбургери не принижує Вашу гідність. Ваші дідусі і бабусі використовували інше слово для роздачі котлет - вони називали це Можливістю .

правило 6
Якщо Ви сіли в калюжу, це не вина ваших батьків, не бздуркайте, вчіться на помилках .

правило 7
До вашого народження ваші батьки не були такими нудними , як зараз. Вони стали такими, оплачуючи ваші рахунки, перучи ваш одяг , і вислуховуючи ваші міркування про себе коханого . Тому перш , ніж почнете рятувати світ від покоління своїх батьків , вичистіть сміття у власній кімнаті.

правило 8
Ваша школа , може бути , і не допускає поділу на лідерів і невдах , але життя НІ. У деяких школах не ставлять поганих оцінок і дають вам стільки спроб , скільки вам потрібно для правильної відповіді . Це не має НІЧОГО спільного з реальним життям.

правило 9
Життя не поділене на семестри . У вас не буде літніх канікул і знайдеться небагато роботодавців , які зацікавлені в тому , щоб ви ЗНАЙШЛИ СЕБЕ. Ви повинні самі знайти СЕБЕ!

правило 10
Телебачення - це НЕ реальне життя . Насправді людям зазвичай доводиться ходити на роботу , а не сидіти за столиком кафе .

правило 11
Будьте ввічливі з зубрилками і ботаніками . Не виключено , що незабаром ви будете працювати на одного з них.

Переглядів: 951 | Додав: VasPrus | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: