Меню сайту
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Головна » 2014 Березень 14 » ОГЛЯД ВИМОГ І СТАНДАРТІВ ОРГАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА
17:54 ОГЛЯД ВИМОГ І СТАНДАРТІВ ОРГАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА | |
Громадська спілка «Карпатський смак» за підтримки швейцарсько-українського проекту «Розвиток органічного ринку в Україні» та за участі спеціалістів сертифікаційного органу «Органік стандарт» організовує дводенний семінар на тему: ОГЛЯД ВИМОГ І СТАНДАРТІВ ОРГАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА ТА ПРОЦЕДУРА СЕРТИФІКАЦІЇ. БЕЗПЕЧНА ХАРЧОВА ПРОДУКЦІЯ – ВИМОГИ ЗАКОНДАВСТВА, СТАНДАРТІВ, КЛІЄНТІВ ПРОГРАМА НАВЧАННЯ. Ознайомлення з вимогами до органічної сертифікації. Теоретичні та практичні аспекти. Основи знань про системи контролю безпечності продукції. Місце і час: 19-20 березня 2014 року, м. Івано-Франківськ, Методологія: Тренінг включатиме презентації , дискусії та обговорення. | |
|
Всього коментарів: 0 | |