Вівторок, 16.04.2024, 16:16 
Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2014 » Березень » 14
Громадська спілка «Карпатський смак» за підтримки швейцарсько-українського проекту «Розвиток органічного ринку в Україні» та за участі спеціалістів сертифікаційного органу «Органік стандарт» організовує дводенний семінар на тему:

ОГЛЯД ВИМОГ І СТАНДАРТІВ ОРГАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА ТА ПРОЦЕДУРА СЕРТИФІКАЦІЇ. БЕЗПЕЧНА ХАРЧОВА ПРОДУКЦІЯ – ВИМОГИ ЗАКОНДАВСТВА, СТАНДАРТІВ, КЛІЄНТІВ

ПРОГРАМА НАВЧАННЯ.
 Ознайомлення з вимогами до органічної сертифікації. Теоретичні та практичні аспекти.
 Основи знань про системи контролю безпечності продукції.

Місце і час:
19-20 березня 2014 року, м. Івано-Франківськ,

Методологія: Тренінг включатиме презентації , дискусії та обговорення.
Переглядів: 5267 | Додав: VasPrus | Дата: 14.03.2014 | Коментарі (0)