Головна » Файли » Мої файли |
У категорії матеріалів: 73 Показано матеріалів: 1-10 |
Сторінки: 1 2 3 ... 7 8 » |
Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Завантаженням · Переглядам
Один із рецептів знаменитої галицької кулінарки Дарії Цвек. Складники: Гарбуз - 500 г Вода - 1,5 л Журавлиновий сік – 1 скл, Цитрина, цукор за смаком Приготування: Гарбуз почистити, натерти на дрібній терці. Тоді залити холодною кип’яченою водою, вимішати і процідити через марлю. З’єднати з журавлинним соком, додати за смаком цукор. Подавати найкраще в скляному глечику. |
Чай "Чиста Флора" с.Спас |
Продукти натуральні |
перелік продуктів |
Твердий сир «Комарник», «Їдка бринза» (коров’яча бринза перетерта з топленим маслом і залита топленим маслом), бездріжджовий хліб житньо-спельтовий приємно дивують своїм натуральним смаком відвідувачів зі Львова, Харкова, Києва, Одеси, Кракова і Швеції. І тут же дізнаються, що такі продукти виробляються в с.Бориня Турківського району з допомогою кооперативу «Вулкан». |
Впродовж трьох днів свята на подвір’ї Палацу Мистецтв і палацу Потоцьких пройде Ярмарок сирів і вин, різноманітні кулінарні майстер-класи, музичні виступи і працюватиме арт-майстерня. |
Вчорашній осінній день потішив чудовими композиціями – такі кольори може створити тільки природа. |
"Зелений Яр" Микуличин |
оприлюднено
результати XIV професійного дегустаційного конкурсу "Солодкий
тріумф’2013" |
ТЕМА 1: НАТУРАЛЬНЕ ВИРОБНИЦТВО В УКРАЇНИ: СТАН СПРАВ ТА
ПЕРСПЕКТИВИ ВИРОБНИКІВ ЗБІЛЬШИТИ ВАРТІСТЬ СВОЄЇ ПРОДУКЦІЇ ЧЕРЕЗ ПРОМІЖНУ
СЕРТИФІКАЦІЮ |