П`ятниця, 26.04.2024, 19:30 
Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2014 » Лютий » 13 » Як може виглядати денне меню?
14:10
Як може виглядати денне меню?
Сніданок — каша вівсяна із вівсяними висівками, насінням льону, горіхами та сухофруктами; йогурт соєвий з ягодами (йогурт можна приготувати вдома із застосуванням закваски); какао з мигдалевим молоком (мигдалеве молоко також можна приготувати вдома).

Другий сніданок — хлібці зернові із смородиновим варенням та горіхами, чай з лимоном та медом.

Обід: крем-суп з білих грибів із сухариками; пюре з квасолі із соєвими биточками в томатному соусі та тушкована морква; зелений салат з оливковою олією, бальзамічним оцтом, помідором та кедровими горішками; узвар з суміші сухофруктів.

Полуденок — йогурт соєвий із цільнозерновою булочкою, пара шматочків чорного шоколаду, печене яблуко.

Вечеря — крупа кіноа з тушкованими грибами, налисники з гречаного та лляного борошна (для цього треба змолоти насіння льону в порошок) із варенням, а також чай з липи, м’яти з медом.

Нарешті, перед сном можна випити кефір з мигдального молока (приготувати самостійно з використанням кефірної закваски).
Замість ковбас бажано вживати натуральні продукти — яйця, кисломолочні продукти, нежирну птицю, рибу, бобові, соєві продукти, крупу кіноа.

замість сухих сніданків вибираємо натуральні крупи, замість білого пухкого багета — зерновий або висівковий хліб (повірте, це також смачно!), замість випічки — зернове печиво або хлібці.

Молочні продукти, риба, у тому числі — жирна морська (скумбрія, оселедець, лосось), горіхи (волоські), насіння льону, гарбуза, соняшника, оливкова олія.

Ягоди, овочі, фрукти, горіхи та насіння є джерелом так званих фітохімічних речовин.

Важливі: оранжева морква, червоний буряк, фіолетова чорниця, червона вишня, коричневе насіння льону, зелена петрушка, білий корінь селери

Чиста вода, зелений чай, домашні компоти та узвари, настій шипшини. Раз на день — натуральна кава.

Окрім харчування, на що ще варто звернути увагу — спорт, режим дня

http://comments.ua/life/451521-vesna-ryatuiemosya-vid-gipovitaminozu.html?fb_action_ids=707017469338235&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=[217314121807062]&action_type_map=[%22og.likes%22]&action_ref_map=[]
Переглядів: 1214 | Додав: taron101 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: