Четвер, 28.03.2024, 19:43 
Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Вересень » 19 » СТРИЙ-ОРГАНІК-ФЕСТ
16:38
СТРИЙ-ОРГАНІК-ФЕСТ

            Протягом останніх двох років на теренах Львівщини, Івано-Франківщини, Закарпатття та Чернівеччини проводиться робота з підтримки виробників натуральних та органічних продуктів харчування, вироблених в Карпатському регіоні. 24 серпня 2013 року відбулися установчі збори засновників торгової марки «Смак Українських Карпат», був проведений фестиваль виробників в м.Тлумачі підчас традиційного Фестивалю «Смачний спас». Це були грандіозні заходи, що популяризують органічне виробництво, автентичне карпатське господарство, це також дуже добра нагода для пропагування туристичності міст, територій, що допоможе суттєво розвинути наш самобутній край.

 

Пропонуємо Вам долучитися до проведення традиційного осінньо-весняного Фестивалю-ярмарку «СТРИЙ-ОРГАНІК-ФЕСТ, осінь 2013 р.».

Для проведення цього дійства в Стрию долучаються і організатори Фестивалю «Смачний спас».

 

Організатор: Кооператив здорового харчування «ВІРА»

Співорганізатори: Кредитна спілка «ВИГОДА», Фонд громад «РІДНЯ», спілка підприємців «Стрий-туристичний», Фестиваль «Смачний спас», Кооператив «Вулкан» мережа «Від родини до родини», Кооператив «Бескид»

Присвята: З нагоди Року родини Нижанківських на Львівщині та у пам'ять Василя Нагірного 165-роковини з дня уродин якого празнуємо у цьому році.

Дата проведення: 26 жовтня 2013 року.

Місце: Площа Ринок (або інше місце визначене міськими властями)

Учасників: 25-50 виробників органічної продукції та ще 15-20 інших виробників

К-сть відвідувачів: 3-7 тис (включаючи гостей із Моршина, Трускавця, Львова)

Будь-яка Ваша участь у цьому Фесті чи у якості покупця, чи у якості виробника, чи владного представника є ключовою, а підтримка безцінна – адже так разом ми УКРАЇНЦІ - влада, громада, засоби масової інформації, виробники с/г якісної органічної продукції, споживачі творимо таку Україну, якою зможуть пишатися наші діти та онуки.

 

СТРИЙ-ОРГАНІК-ФЕСТ буде проходити два рази на рік - весною та восени. Головна мета: розвиток української кооперації, органічного виробництва, автентичного карпатського господарства, що дасть можливість постачати споживачам здорову органічну продукцію, яка стане запорукою доброго здоров'я та покращуватиме якість життя україців у містах та селах.

Формат: фестиваль-ярмарка виробників органічної та натуральної продукції, автентичних рецептів від виробників із Карпат.

Відвідувачі: жителі та гості м.Стрия та Стрийщини, м.Моршина, м.Трускавця, м.Львова та інших регіонів

Інформаційні партнери: у процесі погодження. Ласкаво просимо приєднуватися.

За цією анкетою в інтернеті (Анкета зголошення до участі у фестивалі-ярмарці "СТРИЙ-ОРГАНІК-ФЕСТ», осінь 2013)- https://docs.google.com/forms/d/1aSV-1itbtk4r2VhSlzJPGa9iMHlgLGWEQpSWgoaPWxk/viewform можуть зголосити будь-які особи, які захочуть отримати певний статус, а саме:

                        1) Виробник органічної продукції - право встановити намет розміром 2х3 м та продавати погоджений асортимент продукції - оргвнесок 200 грн.

                        2) Виробник сувенірної продукції - право встановити намет розміром 2х3 м та продавати погоджений асортимент продукції - оргвнесок 200 грн

                        3) Виробник іншої продукції (забавки, подарунки, реміснича продукція) - право встановити намет розміром 2х3 м та продавати погоджений асортимент продукції - оргвнесок 300 грн

                        4) Інформаційний партнер (реклама, інформація, промоція)

                        5) Організаційний партнер (сприяння, організаційна допомога)

                        6) Фінансовий партнер (фінансова участь)

                        7) Волонтер-учасник (безоплатна організаційна допомога) - Ви нам конче потрібні від малого до великого)))

 

Після Вашого зголошення з Вами сконтакуються від оргкомітету з метою з’ясування всіх обставин подальшої співпраці. Давайте візьмемо та й зробимо))) Приєднуйтеся! Слава Україні!

 

Василь Прусак - член оргкомітету

032-2433118;  068-1354711;  050-5938690
Переглядів: 1766 | Додав: VasPrus | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: