П`ятниця, 29.03.2024, 10:37 
Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Січень » 30 » Сьогодні актуально тофу
14:05
Сьогодні актуально тофу

Сьогодні актуально тофу.

Замовте вже сьогодні продукт, котрий називать «сир для закоханих», бо має природні здібності додавати певних потрібних нам елементів. Цей продукт широко відоий в східних країнах. Зокрема, можна буде про це поговорити і на фестивалі «Китайський Новий рік в Україні» на площі Ринок 9-10 лютого коли працюватиме ярмарок страв китайської кухні та традиційних новорічних сувенірів.

 

Ось цитати з меню ресторану з Луганська (там ближче до сходу і напевне вже є попит від китайців, хоча пишуть про японців)

Для японця немислимо прожити день і не з'їсти страву з низькокалорійної, нежирної, багатої протеїнами сої. В основному її їдять у вигляді супу місо, шматочків тофу, соєвого соусу або зброджених бобів натто. Сир тофу потрапив до Японії з Китаю, близько тисячі років тому, швидко ставши улюбленими ласощами дзен буддистських священиків. Місо - обжареная паста з бобів із зерном пшениці або ячменю теж родом з Китаю. Фахівці вважають, що високе споживання соєвих продуктів в Японії служить причиною здоров'я і довголіття японської нації. http://vk.com/korona_lg

Переглядів: 676 | Додав: VasPrus | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: