Четвер, 02.05.2024, 01:03 
Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Вересень » 3 » Ми є те, що ми їмо
13:21
Ми є те, що ми їмо

В технічну еру суперзнань і суперможливостей, ми стали безпорадними щодо збереження власного здоров’я та попередження дуже серйозних хвороб, хоча влучнішим буде вислів – ми стали бездієвими щодо підтримки здоров’я натуральним способом буття і натуральним харчуванням.

 

В Україні за 25 років вдвічі зросла смертність серцево-судинних захворювань. У Європі все відбулось з точністю до навпаки. Причиною стало свідоме ставлення людей до свого здоров’я, а саме, вживання натуральної їжі та підтримка фізичної активності.

 

"Якщо людина сама слідкує за своїм здоров’ям, важко знайти лікаря, який би дав більше користі для її здоров’я, ніж вона сама" (Сократ).

 

"Грам профілактики краще фунта терапії". Бенджамін Франклін. Зміна способу життя на більш здоровіший завжди принесе позитивний результат. А це, крім інших факторів, вживання якісних натуральних продуктів, рухливий спосіб життя.

 

Ми є те, що ми їмо.

Якщо щоденно харчуватися сосисками, майонезом, чіпсами, пити газовані напої (навіть найвідоміших брендів), не може людина бути здоровою. Навіть якщо сьогодні у неї нічого не болить і не відмовляють руки та ноги, це не означає, що так триватиме завжди.
Вживайте
продукти ті, які існують у природі.

 

"Здорові люди – це хворі, які ще не знають про це" (Жюль Ромен)

 

Кожен має лише одне серце та одне життя. Тільки від нас залежить, як ми його проживемо. Здоровям займаються не лікарі і не державні програми - зробити себе здоровими можемо тільки ми. 

 

За матеріалами

 www.organic.ua

www.pravda.com.ua

Переглядів: 813 | Додав: VasPrus | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: