П`ятниця, 29.03.2024, 03:51 
Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Січень » 26 » Екознайомство Мшана 26 січня відбулось
17:38
Екознайомство Мшана 26 січня відбулось

Зранку на приміському вокзалі. До електрички є ще трохи часу, то можна роздивитися міні-музей залізниці – така техніка ще й тепер їздить. І посвяткувати ще можна біля прибраної ялинки – напевно розберуть ялинку перед Стрітенням, як заведено в наших родинах.

 Не будемо створювати екстрим , щоб попід засніжені лісові красуні пробратися до електрички – обійдемо боком, але приємно що вони є   на вокзалі.

 

 

Взяли квиток за 5 грн і до теплого вагону, бо досить холодно. Не зауважив зранку показ термометра – відчув на вокзалі, що таки є мороз.


Станція Мшана – електричка прибула майже вчасно, за 35 хвилин. 


 

Вже й капличка, збудована місцевим господарем, Мироном Кацьківим на честь 2000 років народження Христа. Цікава історія вийшла після освячення каплички – п.Мирон зробив піше паломництво з хрестом по Україні, котре тривало 4 місяці. Про це варто розізнати детальніше.

 

День виявився казковим. Ще не розмерзлися гілочки від льодового дощу, котрий скував кілька днів всю Україну, а сьогодні ці гілочки стали кришталевими під ясним сонцем.

Ось і зрозуміло чому холодно – на термометрі в Мшані -10 градусів. 

 

Енергетична верба  також кришталево замерзла,  хоч енергетична – все ж хоче свого, зрізати, трохи підсушити і тільки тоді забрати в неї енергію при спалюванні.


Збільшилась кількість витребеньок в міні-музеї – праска на вугілля. 

 

За 45 хвилин відігрівся сир, котрий треба привезти у Львів – натуральний. 


Свиня з котрої не буде свинини, але котра сама потребує ДОБРОЇ свинини – http://organic-food.ucoz.ua/load/cini_svinina/1-1-0-6

 

 

 

 

Ось і результати Екознайомства зі Мшаною – доставлено у Львів: сир свіжо відігрітий (молоко не сепараторне – сметана збирана), молоко вечірнє і ранішнє – одне можна скип’ятити, друге поставити на кисле, яблука з яблунь котрі не знають, що то таке обприскування, морква і корінь петрушки з городу, котрий вже четвертий рік обробляється за правилами органічного землеробства (весь обробіток тільки плоскорізом, гній не використовується – сидерати допомагають), вода з криниці. 

Переглядів: 1611 | Додав: VasPrus | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
1 Вячеслав  
0
Василю,чудове ознайомлення з екологічною Мшаною.
Гарна капличка.
Чудові натюрмортри,часом слинку ковтав.
З тебе гарний екскурсовод.
Радий все це побачити.
успіхів на цій ниві.

2 VasPrus  
0
Будуть інші маршрути. Хочу щоб вони також були нетрадиційними та органічно вписувались в природню поведінку, котра не шкодить організму і природі.

Ім`я *:
Email *:
Код *: