Понеділок, 18.12.2017, 02:31 
Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2014 » Березень » 14 » ОГЛЯД ВИМОГ І СТАНДАРТІВ ОРГАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА
17:54
ОГЛЯД ВИМОГ І СТАНДАРТІВ ОРГАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА
Громадська спілка «Карпатський смак» за підтримки швейцарсько-українського проекту «Розвиток органічного ринку в Україні» та за участі спеціалістів сертифікаційного органу «Органік стандарт» організовує дводенний семінар на тему:

ОГЛЯД ВИМОГ І СТАНДАРТІВ ОРГАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА ТА ПРОЦЕДУРА СЕРТИФІКАЦІЇ. БЕЗПЕЧНА ХАРЧОВА ПРОДУКЦІЯ – ВИМОГИ ЗАКОНДАВСТВА, СТАНДАРТІВ, КЛІЄНТІВ

ПРОГРАМА НАВЧАННЯ.
 Ознайомлення з вимогами до органічної сертифікації. Теоретичні та практичні аспекти.
 Основи знань про системи контролю безпечності продукції.

Місце і час:
19-20 березня 2014 року, м. Івано-Франківськ,

Методологія: Тренінг включатиме презентації , дискусії та обговорення.
Переглядів: 3377 | Додав: VasPrus | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: