П`ятниця, 19.04.2024, 02:56 
Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Серпень » 8 » Кінофестиваль Ровер
17:29
Кінофестиваль Ровер

Кінофестиваль Ровер

31 серпня 2013 - 01 вересня 2013

Центр міста

Wiz-Art робить кінофестиваль, який надихає, вражає і змінює уявлення про взаємодію зі світом, а також спонукає до здорового способу життя та активної участі у житті міста.

Організатори та глядачі будуть генерувати енергію крутячи педалі, дивитись фільми, дискутувати, показуватимемо міську веломоду, робити ровер із дрантя, проведемо ряд флешмобів, створимо фотовиставку «Велосипеди та їх люди», а також пройдемось великим велопарадом по місту.

Кінофестиваль Ровер почнеться у Львові, але ця ідея належатиме всій Україні, бо велогенератори та решта техніки завдяки компактності зможуть приїхати у ваше місто.

Будь-хто бажаючий зможе сісти на ровер і взяти участь у генерації енергії!

Після успішного старту у Львові, проект подорожуватиме містами Західної України (Івано-Франківськ, Чернівці, Ужгород).

Ідея Кінофестивалю Ровер об’єднала активних та прогресивних львів’ян, які представляють різні середовища: мистецька формація Wiz-Art, що проводить один з найбільших кінофестивалів в Україні, платформа урбан-руху Lypneva.com, ІТ- фестиваль Decoded, Асоціація Велосипедистів Львова, веломайстерня Franky Custom, Cycle Chic… а також інших небайдужих жителів міста.

Нас об’єднує спільна мета – зробити наше місто кращим для його жителів, створити прецедент і реалізувати насправді інноваційну практику в Україні – генерацію електроенергії для перегляду кінострічок.

Ми віримо, що культурні та соціальні ініціативи здатні змінювати масову свідомість. Ми хочемо, аби більше людей, надихнувшись нашим прикладом і прикладом героїв наших фільмів, пересіли на велосипеди.

Для того щоб все що задумано відбулось потрібні певні кошти, і ці кошти було вирішено зібрати на українському кікстартері, спільнокошті.

Переглядів: 555 | Додав: VasPrus | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: