Субота, 20.04.2024, 11:59 
Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Червень » 20
Розвиток органічного ринку в Україні, Фаза ІІ

IMG_0138_Small.jpg

Опис проекту:
Компонент 1.  Покращення якості та збільшення обсягів збуту органічних сільськогосподарських орних культур
Підтримка ґрунтується на результатах фази І (підвищення обізнаності щодо органічного землеробства, перші кроки у поліпшенні якості) та зосереджена на найбільш багатообіцяючих виробничо-збутових ланцюгах. Неухильна орієнтація на попит та концентрація на 2-3 видах сільськогосподарських орних культур дозволить провести комплексне та поглиблене навчання (підвищення компетентності), що буде охоплювати усі критичні питання виробничо-збутового ланцюга. Цей підхід дозволяє отримати ... Читати далі »

Переглядів: 543 | Додав: VasPrus | Дата: 20.06.2013 | Коментарі (0)

маркетолог «Горіхового дому» Остап Онишко.

 

 Як Ви визначали продукт, що будете виробляти? Чи проводили маркетингове дослідження ринку?

 Ми не проводили маркетингове дослідження, адже Юрій Лопатинський, що є затійником цієї справи, а водночас і директором МГО "Народна допомога - Львів", привіз із Європи таку цікаву ідею створення саме соціального підприємства. Спочатку основна наша ідея була випікати печиво, що пасуватиме як комплімент до кави. Найбільше для такого пасувало кантучіні (біскотті), яке ми згодом почали розвозити у кав'ярні Львова. Важливим у розвитку «Горіхового дому» було те, що власникам кав'ярень ідея купувати смачне печиво та водночас робити добру справу дуже сподобалась. Нагадаю, що зароблені пекарнею кошти йдуть на утримання неприбуткових проектів МГО "Народна допомога - Львів": "Центр інтеграції жінок, що потрапили у кризову ... Читати далі »

Переглядів: 593 | Додав: VasPrus | Дата: 20.06.2013 | Коментарі (0)

У рамках фестивалю «Львів на тарілці» Клуб галицької кухні за підтримки Львівської міської ради проводить конкурс з приготування традиційного львівського десерту – андрутів. Це торт на основі вафель із різноманітними солодкими начинками. Відтак, львівські господині матимуть нагоду відстояти у конкурсі власний рецепт та отримати грошову винагороду.

Свого часу андрути готувала ледве не кожна львівська господиня, подавали також їх у рестораціях. Зараз секрет десерту зберігають лише окремі галицькі родини. Один із рецептів також зберегла Дарія Цвек.

Задля відновлення традиції приготування андрутів і проводиться кулінарний конкурс. Львівських кулінарів і кулінарок запрошують о 29 червня о 15:00 прийти у внутрішній двір Ратуші, принести готовий вафельний торт та листок та опис рецепту. Журі конкурсу оцінюватиме смак андрутів, їх оформлення та оригінальність запропонованої начинки.

Перемож ... Читати далі »

Переглядів: 1802 | Додав: VasPrus | Дата: 20.06.2013 | Коментарі (0)